Conversie optimalisatie specialist

Meer aanvragen, meer downloads en meer bestellingen. Wij helpen je daarbij.

Verhoog je conversie

Heb je voldoende bezoekers op je website, maar worden dit geen klanten? Met conversie optimalisatie wordt er naar gestreefd om bezoekers een bepaalde actie te laten uitvoeren. Denk aan bijvoorbeeld een aankoop van een product of dienst, een informatie aanvraag of een inschrijving voor de nieuwsbrief.

Voordelen

  • Verbeteren op basis van statistieken (Google Analytics), dus meetbare resultaten.
  • Bezoekers gericht sturen en tot actie verleiden
  • Hogere ROI (Return On Investment)
  • Meer conversie = meer omzet
  • Waarde per bezoeker vergroten

Hoe ik de opbrengsten van jouw website laat groeien

Er wordt gemeten hoe de huidige site presteert. Dus welke pagina’s worden bezocht, hoe bezoekers tekst, vormgeving en functionaliteiten beoordelen en waar ze afhaken in het (bestel) proces. Hierna gaan we intensief A/B testen met verschillende varianten van  onderdelen van pagina’s. Vervolgens wordt de best scorende variant ingezet voor een succesvollere pagina.

Als jong design label/ ontwerp bureau is het lastig de mix tussen online en offline te vinden. In het begin waren wij voornamelijk gericht op de fysieke winkels waar wij onze producten konden tentoonstellen. Brent heeft ons ervan overtuigd dat er online ook heel veel te winnen valt. Zodoende heeft Brent ons geholpen bij het online positioneren voor ons merk!! Hij werkt vanuit het principe dat elke website bezoeker een duidelijk doel heeft. Op dit principe richt hij website in en verzorgt hij met succes onze online marketing… ~ Daan Gescher, Puik Art.

Gratis Analyse van je website of webshop

Weten hoe ik de opbrengsten via jouw website of webshop kan verhogen?  Neem dan contact op voor een gratis analyse van je website. Je krijgt direct een gratis en vrijblijvend advies.

“De Zakelijke Website werkt al vele jaren samen met Webleaders als het gaat om adverteren via Google Ads. Wij zijn erg tevreden en raden hen aan!"

Marco Mes Eigenaar van De Zakelijke Website

Waarom kies je voor Webleaders?

We zijn een groep extreem resultaatgerichte marketeers, die gaan voor groei.

Gegarandeerd resultaat!

Met meer dan 10 jaar online marketing ervaring weten we hoe we jouw business wél kunnen laten groeien.

We hielpen meer dan 150 bedrijven groeien in Nederland en daar buiten.

Bekijk resultaten

In het bezit van alle Google certificaten

Kennis en expertise is in de continu veranderende digitale wereld van levensbelang.

Om extreme resultaten te kunnen behalen blijven wij onszelf ontwikkelen. We zijn o.a. in bezit van alle Google certificeringen welke jaarlijks moeten worden vernieuwd.

Meer over ons
Google specialist

Resultaatgerichte & transparante werkwijze

Alles wat we doen wordt volledig met je gedeeld.

We leggen uit welke keuzes we maken in het optimaliseren van je campagnes en laten je (indien gewenst) meedenken in het proces.

Persoonlijke aanpak & heldere rapportages

Een goede samenwerking is belangrijk voor het slagen van de campagnes.

We houden je gevraagd (én ongevraagd) regelmatig op de hoogte van je campagnes en resultaten.

Business Responsive WordPress Theme

Onze klanten

Veelgestelde vragen

Conversie optimalisatie is geen rocket science. Wij geven je antwoord op de meest gestelde vragen.

Bij conversie optimalisatie kijken wij hoe jouw website of webshop momenteel presteert en hoe we deze kunnen optimaliseren om nog meer aanvragen, bestellingen of downloads te genereren. Aan de hand van data kijken we hoe we jouw website of webshop nog succesvoller kunnen maken.
Conversie optimalisatie is meer dan een knop of een stukje tekst aanpassen. Een specialist koppelt data aan verschillende handelingen op de website. Waar haken mensen af? En waarom komt dat? Wij kijken naar kansen en optimaliseren waar nodig om ervoor te zorgen dat jouw website nog beter gaat converteren. Het is een investering, maar wij werken hard om die investering meerdere malen terug te verdienen!
De kosten van conversie optimalisatie verschillen per website. Hoeveel pagina's heb je? Wat zijn je conversiedoelen en zijn deze goed ingevoerd binnen Google Analytics? We maken altijd een plan op maat. Door onze resultaatgerichte aanpak verdien je de investering zeker terug.
Dankzij conversie optimalisatie kom je er achter waar klanten afhaken en vaak ook waarom dit gebeurt. Werkt een link niet? Is de website te traag? Of is de online customer journey onduidelijk? Aan de hand van data en testen gaan we op zoek naar kansen om jouw website beter te laten converteren. En dat levert voor jou meer aanvragen, inschrijvingen of bestellingen op!

Welke online kansen zijn
er voor jouw bedrijf?