Freelance online marketeer gezocht?

Ervaren freelance online marketeers met meer dan 10 jaar ervaring in online marketing.

Freelance online marketing specialist voor bedrijven met ambitie

Mijn naam is Brent Maclaine Pont en eigenaar van Webleaders.

Ik help bedrijven aan topposities binnen de belangrijkste zoekmachines. Sinds 2011 ben ik actief als Freelance online marketeer en heb ik ruim 75 bedrijven geholpen aan meer klanten via hun website of webshop.

Wat mijn werk onderscheidt is een extreem doelgerichte aanpak . Waar andere online marketing bureaus geen harde doelen durven stellen, durf ik het risico aan om op mijn resultaten beloond te worden.

Ik werk voor zowel lokale MKB bedrijven als multinationals in Nederland en daarbuiten. Voor deze bedrijven fungeer ik zowel als online marketing strateeg, consultant en de uitvoerende online marketeer in één.

Mijn ervaring als freelance online marketeer

Sinds 2008 ben ik werkzaam in het online marketing vakgebied en begon  vooral voor kleine bedrijven die hun lokale vindbaarheid wilde verbeteren.

Van 2011 tot 2014 werkte ik op interim basis als eCommerce manager, Content marketeer en SEO specialist waarin ik interne tekstschrijvers & linkbuilders aanstuurde. Ik was verantwoordelijk voor groei in traffic, omzet en stijging van conversie.

Sinds 2014 werk ik – samen met een team van online professionals – voornamelijk op vaste basis voor diverse opdrachtgevers  die hun online marketing volledig aan ons uitbesteden.  We ontwikkelen een strategie op maat en zorgen voor continue content promotie / linkbuilding & conversie optimalisatie.

Ook hebben we hierin een systeem ontwikkeld wat ervoor zorgt dat we ook op grote schaal campagnes kunnen voeren.

Hoe kunnen we samenwerken?

Je kunt me als freelance (interim) online marketeer inschakelen voor tijdelijke versterken van je marketing team. Of je schakelt ons bureau in en we maken samen een succesvolle online marketing strategie waarin we werken naar een uitdagend doel.

“De Zakelijke Website werkt al vele jaren samen met Webleaders als het gaat om adverteren via Google Ads. Wij zijn erg tevreden en raden hen aan!"

Marco Mes Eigenaar van De Zakelijke Website

Waarom kies je voor Webleaders?

We zijn een groep extreem resultaatgerichte marketeers, die gaan voor groei.

Gegarandeerd resultaat!

Met meer dan 10 jaar online marketing ervaring weten we hoe we jouw business wél kunnen laten groeien.

We hielpen meer dan 150 bedrijven groeien in Nederland en daar buiten.

Bekijk resultaten

In het bezit van alle Google certificaten

Kennis en expertise is in de continu veranderende digitale wereld van levensbelang.

Om extreme resultaten te kunnen behalen blijven wij onszelf ontwikkelen. We zijn o.a. in bezit van alle Google certificeringen welke jaarlijks moeten worden vernieuwd.

Meer over ons
Google specialist

Resultaatgerichte & transparante werkwijze

Alles wat we doen wordt volledig met je gedeeld.

We leggen uit welke keuzes we maken in het optimaliseren van je campagnes en laten je (indien gewenst) meedenken in het proces.

Persoonlijke aanpak & heldere rapportages

Een goede samenwerking is belangrijk voor het slagen van de campagnes.

We houden je gevraagd (én ongevraagd) regelmatig op de hoogte van je campagnes en resultaten.

Rapportages online marketing

Onze klanten

Veelgestelde vragen

Online marketing is geen rocket science. Wij geven je antwoord op de meest gestelde vragen.

Jouw online vindbaarheid is erg belangrijk. Het kan je namelijk veel verkeer, aanvragen en uiteindelijk bestellingen opleveren. Wil jij werken aan je online vindbaarheid? Een goede freelance online marketeer kan jou adviseren en ondersteunen bij jouw online marketing doelen. Om te weten te komen welke freelance online marketeer bij jou past, kun je kijken naar de cases en bedrijven waar ze momenteel voor werken. Een quickscan aanvragen is ook altijd aan te raden. Zo krijg je direct te horen waar kansen liggen en hoe een freelance online marketeer die kansen aan wil pakken.
Online marketing is niet iets wat je ‘even’ instelt en wacht tot de resultaten binnenkomen. Het is een langdurig proces waarbij duurzame resultaten ons doel zijn. Ben je er klaar voor om door te groeien? Dan is het aan te raden om je online marketing uit te besteden. Specialisten hebben veel kennis en ervaring en kunnen jouw posities binnen Google een boost geven. En doordat jij je SEO laat uitbesteden, heb jij weer tijd om je volledig te focussen op het ondernemen.
Veel ondernemers vragen zich af waar ze goed aan doen: SEO uitbesteden of zelf doen? Zoekmachine optimalisatie kost veel tijd. Je moet een zoekwoordenanalyse en marktanalyse als basis hebben om te zien waar kansen liggen. Door je SEO uit te besteden, houd jij tijd over om te ondernemen. Ons doel is om de investering die je maakt zo snel mogelijk terug te verdienen, zodat je echt gaat groeien. Want online vindbaarheid is belangrijker dan je denkt.
Elke website is anders en iedereen heeft andere doelen. Dus waarom zou iedereen evenveel moeten betalen voor SEO? Aan de hand van jouw wensen en de markt waarin jouw bedrijf zich bevindt, kijken we naar de kansen om jouw website online beter vindbaar te maken. We maken een offerte op basis van de kansen. Ons doel is om de investering die je maakt zo snel mogelijk terug te verdienen, zodat jij door kan blijven groeien.

Welke online kansen zijn
er voor jouw bedrijf?