Linkbuilding, outreach en content marketing.

We zorgen voor ijzersterke links en verwijzingen naar je website.

Vanaf € 750,- / maand

Resultaatgerichte linkbuilding

Linkbuilding is niet meer zoals vroeger. Toen kon je makkelijk alle klonen van startpagina.nl af gaan en je website overal vermelden.

Tegenwoordig is linkbuilding een stuk complexer geworden. Het is belangrijk dat je merk genoemd wordt door belangrijke mensen / websites in jouw vakgebied. Denk bijvoorbeeld aan bloggers die jouw product testen en hierover schrijven.

Google geeft de voorkeur aan websites die een zoeker het beste resultaat bieden.

Zit je in een concurrerende markt? Dan valt het niet mee om zonder actief aan de slag te gaan met linkbuilding snel te stijgen in de zoekresultaten.

Hoe wij op grote schaal linkbuilden

Ons SEO traject blinkt uit in de linkbuilding fase. Onze werkwijze zorgt ervoor dat wij hoogwaardige content kunnen krijgen op plekken die vaak voor ‘kleinere’ bedrijven onbereikbaar zijn. Dit doen we aan de hand van verschillende creatieve methodes.

De werkwijze is vrij eenvoudig:

  1. Linkprospecting; we gaan op zoek naar niche gerelateerde websites en blogs. Aan de hand van verschillende tools (zoals MOZ, Ahrefs of Majestics) bepalen we de waarde van een website waarop we een link kunnen krijgen.
  2. We benaderen vervolgens de websites waarop we een vermelding of artikel willen krijgen. Dit doen we aan de hand van verschillende technieken zoals de Skyscraper techniek. Je zoekt een win-win situatie waarbij een vermelding voor zowel de auteur als de klant waardevol is. Een blog over verschillende Henri Stofzuigers sluit bijvoorbeeld niet aan bij een fashion blog.
  3. Tenslotte laten we door een tekstschrijver (in-house of bij de klant) een artikel schrijven. Dit artikel wordt gecontroleerd door onze content manager, SEO geoptimaliseerd en voorzien van de juiste links.

De outreach specialist biedt vervolgens de tekst aan bij de auteur en zorgt voor promotie via social media.

Door deze manier kunnen wij op grote schaal linkbuilding campagnes uitvoeren voor verschillende opdrachtgevers.

Meer weten?

Wil je een vrijblijvende SEO analyse ontvangen? Neem even contact op en tijdens een vrijblijvende kennismaking vertellen we je graag meer over onze aanpak.

75+ organisaties helpen groeien

Transparante en bewezen methode

Meer dan 10 jaar ervaring

Groot netwerk van websites inzetbaar voor linkbuilding

Vraag vrijblijvend een offerte aan ->


Vragen? Neem gerust contact op.

hallo@webleaders.nl

010 – 669 00 24


Ons SEO traject.

Wij werken in 4 fases naar meer groei en relevant verkeer naar jouw website.
Bekijk onze volledige methode.

Technische optimalisatie

We zorgen dat je website technisch en functioneel optimaal werkt en hierdoor de relevantie van jouw concurrenten overtreft.

 Neem vrijblijvend contact op

Wat is jouw uitdaging?

Weten waar jouw kansen liggen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.© Copyright 2011 – 2020 | Webleaders | Online marketing

Wij kijken uit naar onze kennismaking!

Binnen 24 uur nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen.

Je kan ons ook gelijk bellen op 📞 010-6690024