Programmatic advertising (RTB)

Zorg voor een enorme zichtbaarheid met effectieve data- gestuurde display campagnes.

Programmatic advertising specialist

Je wilt maximaal bereik en zichtbaarheid onder je doelgroep.  Met programmatic display advertising adverteer je op basis van data effectief op bijna alle denkbare websites.

Slimme retargeting campagnes

Bereik je doelgroep met zeer intelligente targeting en retargeting methodes op alle schermen en locaties. Stuur op basis van gegevens zoals website bezoeken, eerdere aankopen, vergelijkbare doelgroepen of gewoon op basis van demografie.

Programmatic advertising maakt het mogelijk om jouw doelgroep op het juiste momenten te lokaliseren, laten klikken en converteren.

Effectieve HTML5 banners

Val op door het gebruik van interactieve HTML5 banners. Met interactieve banners maak je het je doelgroep mogelijk om in de banner al een bepaalde actie uit te voeren. Denk hierbij aan een nieuwsbrief inschrijving, aangeven van interesse middels een vraag, of activeren van een animatie.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van programmatic advertising? Neem contact met ons op en tijdens een vrijblijvende kennismaking vertellen we je graag meer over onze aanpak.

75+ organisaties helpen groeien

Transparante en bewezen methode

Meer dan 10 jaar ervaring

Resultaat garantie

Vraag vrijblijvend een offerte aan ->


Vragen? Neem gerust contact op.

hallo@webleaders.nl

010 – 669 00 24


Wij werken o.a. voor:

 Neem vrijblijvend contact op

Wat is jouw uitdaging?

Weten waar jouw kansen liggen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.© Copyright 2011 – 2020 | Webleaders | Online marketing

Wij kijken uit naar onze kennismaking!

Binnen 24 uur nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen.

Je kan ons ook gelijk bellen op 📞 010-6690024