Wij hielpen meer dan 75 organisaties groeien 🚀

Wil je ook groeien met je bedrijf? Vraag dan een offerte aan of kom in contact.

Joe Benelli Home & Living

Joe Benelli is één van de grootste spelers op het gebied van raamdecoratie in Nederland en België. De online markt van raamdecoratie is competitief en constant in beweging. Daarom heeft Joe Benelli behoefte aan een partij die hen helpt om de beste resultaten te behalen. Wij zijn (al sinds 2011) onder meer gevraagd om te zorgen voor topposities in de organische resultaten van Google en advies te geven in het verhogen van het rendement vanuit de verschillende webshops.

 • Topposities op zeer concurrerende zoektermen
 • Conversieratio met ruim 25% gestegen
 • Aantal bezoekers gestegen met 230%

Green-Lab

Green-Lab bestaat uit verschillende webshops in tuinartikelen. Via de webshops worden onder andere polyester plantenbakken, tuinhaarden, hagen en vuurtafels verkocht. Voor Green-Lab is een goede online zichtbaarheid cruciaal voor online verkoop.

Sinds 2014 zijn wij bij Green-Lab betrokken. Onze werkzaamheden bestonden voornamelijk uit het optimaliseren van de webshops voor een betere organische vindbaarheid (SEO) en linkbuilding. Daarnaast spelen wij inmiddels een actieve rol in de expansie van Green-lab naar het buitenland. Zo levert het bedrijf sinds kort haar producten succesvol – via onder andere Amazon – in Duitsland, Engeland of Zwitserland. Hierin ondersteunen wij Green-Lab in het opzetten en optimaliseren van het Amazon seller account (Amazon SEO) en het op kanalen zoals beslist, kieskeurig.nl zo succesvol mogelijk presenteren van het assortiment.

 • Topposities in alle productgroepen
 • 35% Meer omzet door internationale verkoop
 • 120% Meer verkeer naar de webshops

Van Zuilen Mode

Van Zuilen Mode hoort zeker tot de mooiste en meest stijlvolle kleding winkels van Nederland. Bij van Zuilen Mode shop je de mooiste merken zoals Jacob Cohen, Luisa Cerano, Maison Scotch of Marc Cain. Met zowel fysieke winkels als de webshop richt Van Zuilen Mode zich op service en een exclusief assortiment. Door middel van de inzet van bijna alle denkbare online kanalen helpen wij Van Zuilen Mode naar volledige potentie groeien.

 • Organische groei van jaarlijks gemiddeld 25%
 • Zoekvolume op merknaam met 80% gestegen

Bob’s Repair (Blockchain startup – ICO)

Bob’s Repair wil, door gebruik te maken van blockchain technologie, fraude tegen gaan en lage prijzen bieden in de ‘home repair industry’. Hun doel is om een transparant platform te ontwikkelen wat de concurrentie aan zal gaan met grote (Amerikaanse) partijen zoals Angieslist of HomeAdvisor (vergelijkbaar aan bijvoorbeeld het Nederlandse Werkspot).

Voor de ontwikkeling van het platform is groeigeld nodig. Dit geld – zo’n 25 miljoen dollar – wilde ze door middel van het doen van een ICO ophalen. Wij hielpen Bob’s Repair bij het vinden van investeerders. Dit is dankzij de inzet van o.a. Google Adwords, Programmatic Advertising, ICO listing websites en Social Advertising goed gelukt.

 • Ruim 2 miljoen impressies uitgeleverd op crypto websites zoals Coinmarketcap
 • Van 10.000 naar 50.000 telegram subscribers
 • Volledige investeringsbedrag opgehaald

Voordeelscooters

Voordeelscooters is de grootste online winkel voor scooters van Nederland en België. De markt is competitief en continu in beweging. Aan ons de taak om ervoor te zorgen dat de webshop goed gevonden wordt en converteert.

Door een sterke zoekmachine optmalisatie en doorlopende linkbuilding zorgen we voor topposities in de scooterbranche.

 • Topposities op zowel long- als short tail zoekwoorden
 • Organische groei gemiddeld 30% per jaar
 • ROAS Google AdWords 10% gestegen

Arcuseurope.com

Arcus is toonaangevend in buizen, flenzen en fittingen. Producten worden geleverd aan afnemers in Nederland en tientallen andere landen. De afnemers uit o.a. de (petro)chemische industrie, voedingsmiddelen- en zuivelindustrie, apparatenbouw, scheepvaart en On & Offshore weten Arcus al jaren te vinden. Desondanks was Arcus online nauwelijks vertegenwoordigd.

Wij hebben Arcus laten zien dat er online veel winst te behalen is, en hebben met ons voorstel de opdracht gewonnen. We hebben het project geleid waarbij we samen met een UX designer en programmeur een nieuwe conversie gerichte website ontwikkelden.

Deze website heeft ervoor gezorgd dat Arcus  klaar is voor online groei en leads kan genereren. Inmiddels verzorgen wij op doorlopende basis de zoekmachine marketing (SEO & Google AdWords) campagnes voor Arcus.

 • Meer inzicht in resultaat van online inspanningen
 • Internationale vindbaarheid (internationale SEO)

Puik-art.com

“Als jong design label/ ontwerp bureau is het lastig de mix tussen online en offline te vinden. In het begin waren wij voornamelijk gericht op de fysieke winkels waar wij onze producten konden tentoonstellen.

Brent heeft ons ervan overtuigd dat er online ook heel veel te winnen valt. Zodoende heeft Brent ons geholpen bij het online positioneren van ons merk. Hij werkt vanuit het principe dat elke website bezoeker een duidelijk doel heeft. Op dit principe richt hij website in en verzorgt hij met succes onze online marketing!” – Daan Gescher, Puik Art.

Geleverde diensten: Website ontwikkeling

Migratie website Kooijmanlambert.nl naar Kooijmanautar.nl met behoud van SEO waarde en posities

Kooijman Lambert stond als notariskantoor met verschillende zoekwoorden goed gepositioneerd in regio Rotterdam. Mede hierdoor hebben ze een goede bekendheid en krijgen zij geregeld klanten via hun website.

Door de naamswisseling van Kooijman Lambert naar Kooijman Autar moest ook de domeinnaam vervangen worden. In opdracht van internetbureau Eigensteil hebben wij ervoor gezorgd dat de opgebouwde waarde van de oude website behouden is gebleven na de verandering van de domeinnaam.

Geleverde diensten: Website migratie met zoveel mogelijk behoud van posities

 Neem vrijblijvend contact op

Wat is jouw uitdaging?

Weten waar jouw kansen liggen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.© Copyright 2011 – 2020 | Webleaders | Online marketing