Ben jij ervaren SEO specialist en wil je naast je baan kunnen ondernemen?

Bij Webleaders kan dat. Jij kiest zelf of je parttime bij ons aan de slag gaat, of liever fulltime. Je werkt mee aan het succes van onze klanten en de groei van onze eigen producten. En wil je daarnaast ondernemen of een andere baan uitvoeren? Wij laten jou vrij!

Wat kun je verwachten?

Webleaders bestaat uit een hecht team. Je werkt samen met twee senior SEO-specialisten, twee Google Ads-specialist en verschillende externe specialisten zoals webdevelopers, designers en andere online marketeers.

In jouw functie maak je het verschil voor de klanten en je collega’s. We noemen jou dan ook niet voor niets ‘de spin in het web’ van Webleaders. Je draagt zorg voor de successen van de klanten en je collega’s en dat neem je dan ook serieus.

Met de verantwoordelijkheden in jouw functie is het fijn dat Webleaders jou vrijheid en ruimte biedt voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Je hoeft van ons niet van 8:30 uur tot 17:00 op kantoor aanwezig te zijn. Als jij laat zien dat je het werk gedaan krijgt, zijn wij tevreden. We weten als geen ander dat vrijheid en flexibele werktijden heel belangrijk zijn. Zo werken we zelf ook en dat zorgt ervoor dat we met plezier werken. Een goede work-life balance vinden we daarom erg belangrijk.

Wat ga je precies doen?

In jouw rol als SEO-specialist help jij de klant aan kwalitatief verkeer en conversie vanuit zoekmachines. Jij bepaalt de SEO-strategie en zorgt voor de roadmap waarin alle acties, voor de korte- en lange termijn, zijn bepaald.

Een aantal taken die je daarbij uitvoert zijn bijvoorbeeld; zoekwoorden- en concurrentie onderzoek; het schrijven van content briefings, het doen van technische analyses, het bepalen van de sitestructuur en het zorgen voor sterke verwijzingen (backlinks).

Wat verwachten we van jou?

Als spin in het web verwachten wij dat je overtuigende adviezen geeft aan klanten en collega’s. Jij hebt de voorgestelde doelen altijd voor ogen en weet welke strategieën je inzet om deze te behalen.

We zien jou als een senior accountmanager met de skills van een ervaren projectmanager. Een echte regelneef en verkoper dus.

Webleaders zoekt geen beginner, maar een zwaargewicht met veel SEO-kennis en ervaring. Iemand die gemakkelijk mee kan met het niveau van collega SEO-specialisten.

Jouw ervaring en kennis ontdekken we graag door het horen van jouw succesverhalen. Zo weten we al snel of jij binnenkort ook aan een van onze succesverhalen deelneemt.

Wat hebben we jou verder te bieden?

Wij zijn een ambitieuze organisatie. Het behalen van doelen en actief ondernemen zit in ons DNA. Als onze SEO-specialist bieden we jou:

  • Een baan met veel vrijheid. Uitdagende verantwoordelijkheden en de ruimte om jezelf te ontwikkelen.
  • Een groeiende organisatie waarin jouw ideeën welkom zijn.
  • Een baan waarbij je verder kijkt dan alleen organische groei. Je draagt bij aan de volledige ontwikkeling van je klant.
  • Wij werken met de beste tools die er te krijgen zijn. Hierdoor kunnen wij ons vak het beste uitvoeren.
  • Je wordt overal bij betrokken. Van design aanpassingen, technische zaken tot allerlei klantgerichte situaties.
  • Je bent actief meewerkend lid voor en aan onze eigen producten in affiliate marketing, e-commerce
  • Een goed salaris, vakantiegeld en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Waar ga je werken?

We hebben een kantoor in een modern pand in Capelle aan den IJssel. Maar waar je werkt, dat bepaal jij. Natuurlijk zien we je graag regelmatig (minimaal 1x per week) voor overleg in Capelle. Zo houden we ons team een team. Wel zo fijn.

Solliciteren of meer weten?

Stuur even een berichtje met je gegevens (e-mail en telefoonnummer). We nemen dan contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen.

Onze klanten

Welke online kansen zijn
er voor jouw bedrijf?