SEO strateeg (parttime/fulltime)

Als SEO strateeg ontdek jij kansen en bepaal jij de acties die nodig zijn om onze klanten te laten groeien.

Wat kun je verwachten?

Webleaders bestaat uit een hecht team. Je werkt samen met twee senior SEO-specialisten, twee Google Ads-specialist en verschillende externe specialisten zoals webdevelopers, designers en andere online marketeers.

In jouw functie maak je het verschil voor de klanten en je collega’s. Je draagt zorg voor de successen van de klanten en je collega’s en dat neem je dan ook serieus.

Met de verantwoordelijkheden in jouw functie is het fijn dat Webleaders jou vrijheid en ruimte biedt voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Wat ga je precies doen?

In jouw rol als SEO-specialist help jij de klant aan kwalitatief verkeer en conversie vanuit zoekmachines. Jij bepaalt de SEO-strategie en zorgt voor de roadmap waarin alle acties, voor de korte- en lange termijn, zijn bepaald.

Een aantal taken die je daarbij uitvoert zijn bijvoorbeeld; zoekwoorden- en concurrentie onderzoek; het schrijven van content briefings, het doen van technische analyses, het bepalen van de sitestructuur en het zorgen voor een linkbuilding strategie.

Wat verwachten we van jou?

We verwachten dat je in staat bent om overtuigende adviezen te geven aan klanten en collega’s. Jij hebt de voorgestelde doelen altijd voor ogen en weet welke strategieën je inzet om deze te behalen.

Webleaders zoekt geen beginner, maar iemand met veel SEO-kennis en ervaring.

Wat hebben we jou verder te bieden?

Wij zijn een ambitieuze organisatie. Het behalen van doelen en actief ondernemen zit in ons DNA. Als onze SEO-specialist bieden we jou:

  • Een baan met veel vrijheid. Uitdagende verantwoordelijkheden en de ruimte om jezelf te ontwikkelen.
  • Een groeiende organisatie waarin jouw ideeën welkom zijn.
  • Een baan waarbij je verder kijkt dan alleen organische groei. Je draagt bij aan de volledige ontwikkeling van je klant.
  • Wij werken met de beste tools die er te krijgen zijn. Hierdoor kunnen wij ons vak het beste uitvoeren.
  • Je wordt overal bij betrokken. Van design aanpassingen, technische zaken tot allerlei klantgerichte situaties.
  • Je bent actief meewerkend lid voor en aan onze eigen producten in affiliate marketing, e-commerce
  • Een goed salaris, vakantiegeld en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Waar ga je werken?

We hebben een kantoor in een modern pand in Capelle aan den IJssel. Maar waar je werkt, dat bepaal jij. Natuurlijk zien we je graag regelmatig voor overleg in Capelle.

Solliciteren of meer weten?

Stuur even een berichtje met je gegevens (e-mail en telefoonnummer). We nemen dan contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen.

Onze klanten

Welke online kansen zijn
er voor jouw bedrijf?