Algemeen

Terugblik op 2018 en voornemens 2019 🚀

Het begin van het nieuwe jaar is altijd een mooi moment om te reflecteren op het voorgaande jaar en plannen te maken voor het komende!  Terugkijkend hebben we een mooi jaar achter de rug en zijn we klaar voor groei in 2019.

Nieuwe medewerkers

Het team van Webleaders bestaat inmiddels uit verschillende mensen. We werken met zowel vaste en flexibele medewerkers (freelancers) met elk een specialisme.

Vorig jaar zijn er twee mensen bijgekomen:

Demi Kloosterman (content specialist)

Demi is bij ons begonnen als content specialist. Demi heeft vanuit haar achtergrond ruime ervaring met bloggen en SEO optimaliseren van teksten. Ze is voornamelijk thuis in de woon-branche en schrijft enorm veel voor onze klanten.

Benny Heijker (Google Ads, Design)

Benny werkt als freelancer nu bijna een jaar voor Webleaders. Hij is wekelijks bij ons op kantoor of bij onze klanten en is ondanks dat hij freelancer is, onderdeel van het team.

Zijn werkzaamheden bestaan uit het beheren en optimaliseren van Google Ads accounts. En met succes. Daarnaast ontwikkeld hij bannersets op basis van HTML5 en is sterk in website ontwerp.

Voornemens 2019 Webleaders

2e Plek in de Google 4A Challenge

Wij deden de afgelopen 6 maanden mee met de 4A Challenge. Deze challenge werd georganiseerd door het Google Partner programma.

Tijdens het programma werden wij door Google getraind en werden we uitgedaagd om een zo hoog mogelijke score te behalen. Hierin moesten we de accounts van onze klanten optimaliseren op verschillende onderdelen:

  • Attribution; toeschrijving van data
  • Audience; implementatie van doelgroep en intentie
  • Automation; automatisering en bied strategieën
  • Assets; advertenties en relevantie

Aan het programma deden 15 online marketing bureau’s mee. Uiteindelijk scoorden wij met 73,8% het dichtst bij de winnaar die met 76% won.

Mooie klanten en toffe resultaten

Ons werk is om bedrijven te helpen groeien door het verbeteren van hun vindbaarheid en verhogen van hun winst.

In 2018 sprongen er twee cases uit waarmee wij als betrokken bureau een flinke groei hebben gerealiseerd.  Zo hielpen wij een cryptocurrency startup een investeringsbedrag ophalen van ruim 25 mln. dollar. En hielpen wij een platform in zakelijke hypotheken aan topposities op super concurrerende zoektermen. Lees hierover meer op onze cases pagina.

Voornemens 2019

Specialisatie en focus staan voor ons op nummer 1. En dat zal in 2019 ook zo blijven.

Waar de wereld van online marketing continu in verandering is, is ons streven om op gebied van SEO & conversie optimalisatie hét meest resultaatgericht bureau in Nederland te worden voor bedrijven die willen groeien.

Onze ambitie is niet om een groot (en anoniem) bureau te worden, maar we blijven liever een klein team van professionals waarbij we mooie resultaten behalen voor leuke klanten.

Lancering online marketing training & coaching

Vanuit Webleaders werken we voornamelijk op basis van vaste uren voor verschillende vaste klanten, die hun online marketing aan ons uitbesteden.

We merken dat er in Nederland een grote behoefte is aan kennis op gebied van linkbuilding, SEO en online verkopen.

Al een aantal jaar zijn wij voornemens een training te lanceren om bedrijven online aan (meer) klanten te helpen. We hopen dit in 2019 echt te gaan doen 🙂

Daarnaast ga ik vanuit mijn personal brand (BrentMaclaine.com) ondernemers die willen groeien, coachen. Hierover later meer 🙂