Onze resultaatgerichte en duurzame SEO methode.

  • Ruim 341 nummer 1 posities in Google
  • Meer dan 10 jaar ervaring in online marketing
  • Duurzame methodes (geen blackhat technieken)

 Discover your potential

Fase 1: Ontdekken

Jouw bedrijf is uniek. Wij moeten als eerste alles over jouw bedrijf, jouw klanten, jouw concurrentie en markt te weten komen om te kunnen groeien.

We bepalen de doelstellingen, de middelen die aanwezig zijn binnen de organisatie en sparren over de te voeren strategie.

We doen een uitgebreide scan van het huidige Google analytics en Adwords account. Zo komen we erachter wat er precies gebeurt op de website of webshop.

We doen een korte analyse van de online markt waarin jouw onderneming actief is.

stage online marketing

 Jouw markt bekijken, kansen zien

Onderzoek vormt de basis.

Fase 2: Onderzoek

Nu gaan we de diepte in. Wij doen onderzoek naar jouw potentiele klanten en de markt waarin je actief bent. We zoeken kansen en doen onderzoek naar concurrentie.

Tijdens een zoekwoordenonderzoek doen we onderzoek naar het zoekgedrag van jouw doelgroep. We achterhalen de termen waar men op zoekt en kijken in hoeverre het mogelijk is om vindbaar te worden op deze termen.

Ook volgt uit dit onderzoek de ideale website structuur en geven we invulling aan de titels- en meta descriptions van de belangrijkste pagina’s.

Het zoekwoordenonderzoek is de basis voor het optimaliseren van de website.

Tevens leren we de branche kennen waarin jullie werkzaam zijn. We kijken naar mogelijke veranderingen in de branche waar wij nu al op in kunnen spelen. Hierdoor nemen we direct een voorsprong op jullie concurrentie.

Aan de hand van de betere SEO- tools, zoals SEM Rush en MOZ, maar ook met Google Adwords onderzoeken we wat jouw grootste concurrenten online doen. We achterhalen de reden waarom zij scoren op bepaalde termen en vergelijken de belangrijkste concurrenten om zo kansen en groeimogelijkheden te ontdekken.

Dit alles zorgt ervoor dat de beste tactiek toegepast kan worden om mooie resultaten te behalen.

 Verbeteren van het bestaande

Fase 3: Optimalisatie

Voordat we aan de slag kunnen met het genereren van verkeer naar de website, is het noodzakelijk dat deze technisch en functioneel werkt. Daarnaast zorgen we dat jouw website qua relevantie jouw concurrenten overtreft.

Tijdens een technische website optimalisatie zorgen wij er simpelweg voor dat alle pagina’s van je website goed kunnen worden geïndexeerd en relevant zijn op de voor jouw meest interessante zoekwoord combinaties.

Daarnaast ontdekken we eventuele fouten en lossen deze op. Denk aan: 404 pagina’s, duplicate content, snelheid, mobiel gebruik, leesbaarheid, etc.

We doen een on-site optimalisatie om de website qua content en structuur dusdanig naar een niveau te brengen dat Google weet waar je website over gaat en potentiële klanten jouw pagina zullen vinden.

We gaan aan de slag met het aanleggen van interne links, optimaliseren afbeeldingen en voorzien deze van omschrijvende teksten. Ook (her)schrijven we landingspagina’s om ervoor te zorgen dat je website gevonden kan worden op de eerder bepaalde zoekwoorden.

 Jouw website laten groeien

Groeien!

Fase 4: Onderzoek

Onze externe optimalisatie ofwel linkbuilding bestaat uit 2 onderdelen: Campagne matige linkbuilding en doorlopende linkbuilding.

We beginnen met het aanleggen van lokale vermeldingen naar je website. Deze lokale vermeldingen zijn belangrijk en noodzakelijk voor iedere website.

Op diverse platforms plaatsen we je bedrijfsprofiel en contactgegevens. Dit zorgt ervoor dat potentiële klanten je kunnen vinden en uiteindelijk op jouw website belanden. Ook zorgt dit in de eerste maanden voor groei van verkeer naar je website.

Waar lokale vermeldingen relatief eenvoudig te verkrijgen zijn, blinkt onze dienstverlening uit in doorlopende linkbuilding. Onze unieke werkwijze zorgt ervoor dat wij hoogwaardige content kunnen promoten op plekken die vaak voor ‘kleinere’ bedrijven onbereikbaar zijn.

Onze doorlopende linkbuilding is gebaseerd op het beste systeem dat er is. Wij werken met 3 geselecteerde professionals waaronder een Content specialist, (externe) tekstschrijver en Prospect specialist.

  1. De Prospect specialist gaat op zoek naar niche gerelateerde websites of blogs.
  2. De Outreach specialist benaderd deze prospects en stuurt de tekstschrijver aan.
  3. De tekstschrijver schrijft nieuwswaardige of branche-specifieke content.
  4. De Outreach specialist optimaliseert en redigeert de tekst en biedt de content aan.

Dit unieke systeem zorgt ervoor dat we hoogwaardige content en links kunnen krijgen op de meest interessante websites in uw branche.

 Waar we trots op zijn

Onze resultaten

Voordeelscooters.nl

20% meer omzet

Van Zuilen Mode

250% meer organisch verkeer

Mogelijk.nl

Topposities in zeer concurrerende markt

 Neem vrijblijvend contact op

Wat is jouw uitdaging?

Neem contact met ons op wanneer je op zoek bent naar een ervaren online marketing specialist. Je vrijblijvend wilt spreken over jouw (online) marketing uitdagingen. Of een samenwerking wil aangaan.© Copyright 2011 – 2020 | Webleaders | Online marketing

Wij kijken uit naar onze kennismaking!

Binnen 24 uur nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen.

Je kan ons ook gelijk bellen op 📞 010-6690024