Beoordelingen

Tientallen klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen
of laat zelf een beoordeling achter.

TOTAALSCORE:

9.8/10

In Webleaders hebben we een zeer betrouwbare partner met een heldere expertise. Bovenaan in Google! Dit weten ze op scherpe, gestructureerde en inzichtelijke wijze te bereiken voor hun klanten.

Al jaren hebben wij een bijzonder prettig partnership met Webleaders. Goede adviezen, goed converterende campagnes en fijn, menselijk contact. Ze zetten altijd een stapje extra. Blij mee!

Brent heeft mij een van de beste SEO-tips gegeven sinds tijden. Hierdoor is de omzet van onze webshop flink gegroeid.

Wij werken al een tijdje samen met Brent en zijn collega’s. Heel deskundige club die zeer nauwkeurig elke keer weer nieuwe inzichten geeft in hoe we de websites van onze klanten kunnen optimaliseren. Erg prettig is ook dat goed wordt aangegeven welke acties er nodig zijn om de vindbaarheid van de sites verder te vergroten. Ik hoop dat we nog lang mogen samenwerken!

Webleaders heeft ons goed geholpen met SEO en SEA. Ze hebben flexibele medewerkers en verstand van online marketing.

Webleaders heeft onze website snel op de eerste positie gekregen op competitieve zoektermen. Inmiddels krijgen we regelmatig aanvragen voor onze Magento diensten. Nogmaals bedankt!

Webleaders werkt vanuit het principe dat elke website bezoeker een duidelijk doel heeft. Onze online marketing wordt door hen succesvol verzorgd.

Prettige samenwerking en de service is van goede kwaliteit. Ik kan het iedereen aanraden.

Webleaders heeft een prima structuur aangebracht, veel dagelijks werk uit handen genomen op het gebied van search marketing en is altijd erg proactief met suggesties voor verbeteringen. Bedankt!

Wij hebben jarenlang naar tevredenheid samengewerkt met Webleaders. Kernwoorden in onze samenwerking zijn pro-actief, meedenkend en betrouwbaar geweest. Dank voor de samenwerking Brent en team!

Recente resultaten

120% meer verkeer naar de webshop

Case: Greenlab

Ruim 50% meer sales in de competitieve huis- en tuin markt

Case: Joe Benelli Home & Living

Meer dan 200 bedrijven gingen je voor

 

Weten welke omzet
jouw bedrijf laat liggen?

Wij analyseren jouw online markt en concurrentie en vergelijken het maximaal haalbare verkeer met jouw zichtbaarheid.