Wij hielpen meer dan
75 organisaties groeien

Vraag direct een offerte aan of kom in contact.

Bekijk enkele cases.


Joe Benelli Home & Living

Het merk Joe Benelli is één van onze eerste klanten waarvoor wij sinds 2011 de online marketing verzorgen. Waar voorheen het merk slechts twee webshops voerde, met alleen houten jaloezieën, hebben ze inmiddels hun assortiment uitgebreid met ook shutters, rolgordijnen, vouwgordijnen en buitenzonwering.

Wij hebben ervoor gezorgd dat de webshops van Joe Benelli inmddels op een 30 tal zoekwoorden tenminste top 5 posities heeft bereikt in Nederland op zeer concurrerende zoektermen in de interieur branche. Naast zoekmachine optimalisatie adverteren wij door middel van Google adwords en zetten we verschillende kanalen in zoals Facebook en doen we aan continue conversie optimalisatie en a/b testing

Geleverde diensten: Zoekmachine optimalisatie, Conversie optimalisatie, Google Adwords, Facebook adverteren

Green-Lab


Green-Lab

Sinds 2014 werken wij op vaste basis voor Green-Lab. Green-Lab is ontstaan vanuit een hoveniersbedrijf en bestaat inmiddels uit vele webshops in de categorieën plantenbakken, tuinmeubelen, vuurtafels en hagen.

Onze werkzaamheden betreffen het optimaliseren van de webshops, het inzetten van content marketing en linkbuilding met als doel om meer verkeer en conversie te genereren via de zoekmachines zoals Google.

Naast zoekmachine marketing spelen wij een actieve rol in de expansie van Green-lab naar het buitenland. Zo levert het bedrijf haar producten inmiddels succesvol – via onder andere Amazon – in Duitsland, Engeland of Zwitserland.

De uitdaging hierin zat in het vertalen van de vele producten, het koppelen van de webshop en voorraadsystemen en het optimaliseren van het amazon account voor een zo goed mogelijke zichtbaarheid. Naarst Amazon is het onze rol om Green-lab zo goed mogelijk te laten presteren binnen kanalen zoals beslist, kieskeurig en vergelijk.nl.

Onze werkzaamheden betroffen het opzetten en optimaliseren van het Amazon seller account en het op kanalen zoals beslist, kieskeurig.nl zo succesvol mogelijk presenteren van het assortiment.

Geleverde diensten: Zoekmachine optimalisatie, Conversie optimalisatie, Google Adwords, Facebook adverteren

Puik-art.com

“Als jong design label/ ontwerp bureau is het lastig de mix tussen online en offline te vinden. In het begin waren wij voornamelijk gericht op de fysieke winkels waar wij onze producten konden tentoonstellen.

Brent heeft ons ervan overtuigd dat er online ook heel veel te winnen valt. Zodoende heeft Brent ons geholpen bij het online positioneren van ons merk. Hij werkt vanuit het principe dat elke website bezoeker een duidelijk doel heeft. Op dit principe richt hij website in en verzorgt hij met succes onze online marketing!” – Daan Gescher, Puik Art.

Geleverde diensten: Website ontwikkeling

KooijmanLambert

Migratie website Kooijmanlambert.nl naar Kooijmanautar.nl met behoud van SEO waarde en posities

Kooijman Lambert stond als notariskantoor met verschillende zoekwoorden goed gepositioneerd in regio Rotterdam. Mede hierdoor hebben ze een goede bekendheid en krijgen zij geregeld klanten via hun website.

Door de naamswisseling van Kooijman Lambert naar Kooijman Autar moest ook de domeinnaam vervangen worden. In opdracht van internetbureau Eigensteil hebben wij ervoor gezorgd dat de opgebouwde waarde van de oude website behouden is gebleven na de verandering van de domeinnaam.

Geleverde diensten: Website migratie met zoveel mogelijk behoud van posities