Content abonnement

Duurzame contentmarketing

Google is dol op content. Het zijn de bouwstenen van elke goede website. Met goede teksten ben je beter vindbaar binnen zoekmachines en kun je jouw klant overtuigen jouw product of dienst af te nemen. Goede content is echt essentieel voor jouw bedrijf. Maar wat als schrijven niet jouw ‘ding’ is, wie gaat die content dan verzorgen? Laat ons je helpen!

Elke maand nieuwe, unieke content

Of het nu gaat om het (her)schrijven van landingspagina’s, het up-to-date houden van je blog of het schrijven van een maandelijkse nieuwsbrief? Het is belangrijk dat jouw communicatie consistent is, zodat jouw doelgroep weet waar hij aan toe is.

Dit levert een content abonnement jou op:

  • Een continue stroom van content voor jouw website;
  • Teksten die passen bij de identiteit van je bedrijf;
  • Een betere vindbaarheid binnen zoekmachines;
  • Het opbouwen van de autoriteit van jouw websites;
  • Content waar jouw doelgroep blij van wordt.

Je content wordt geschreven door een team van content specialisten. Geen enkel onderwerp is te gek. Interieur, mode, zakelijke dienstverlening, elektronica of verzekeringen? Aan de hand van jouw branche kijken we welke vaste tekstschrijver we kunnen inzetten, zodat jij altijd een vast contactpersoon hebt om mee te sparren.

Hoe ons content abonnement werkt

Voordat we van start gaan, maken we een plan van aanpak. We beginnen met een zoekwoordenonderzoek om de kansen voor jouw website in kaart te brengen. Op welke zoekwoorden ben je momenteel vindbaar? En op welke zoekwoorden wil je (beter) vindbaar worden? We optimaliseren huidige landingspagina’s en schrijven nieuwe content in vorm van landingspagina’s of blogs om de posities binnen de zoekmachines een boost te geven. Dit doen we natuurlijk altijd in overleg, zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Zodra we content voor je hebben geschreven, mailen we je de tekst door zodat jij het kunt doornemen. Na goedkeuring kunnen we de teksten voor je online zetten, maar je mag ze ook zelf live zetten. Die keuze laten we aan jou over. De teksten worden pas gepubliceerd als jij 100% tevreden bent over de content.

Je content abonnement uitbreiden?

Ons content abonnement bevat de basis voor elke website. Wil je naast blogs of landingspagina’s ook andere content door ons laten verzorgen? No problem, wij gaan graag voor je aan de slag. Je kan je abonnement namelijk uitbreiden met de volgende vormen van content:

E-mailmarketing op maat 👨‍💻

Je klanten en partners zijn je sneller vergeten dan je zou willen. Een nieuwsbrief is een perfect communicatiemiddel om ze op de hoogte te brengen van jouw uitgebreide aanbod, een nieuw teamlid, verhuizing of inspirerende verhalen en blogs. Zo is jouw doelgroep snel weer up-to-date.

Hoe heeft de nieuwe content gepresteerd? 📈

Benieuwd wat ons content abonnement voor jouw website kan betekenen? In een maandelijkse rapportage geven we je inzichten in de posities van de belangrijkste zoekwoorden en kijken we naar belangrijke veranderingen binnen jouw branche. Resultaat, daar doen we het voor.

Let's get social 📲

Social Media is dé manier om bestaande en potentiële klanten te bereiken. Delen van nieuwe blogs, het aankondigen van nieuwe producten of een medewerker van de maand in het zonnetje zetten? Laat dat maar aan ons over.

“De Zakelijke Website werkt al vele jaren samen met Webleaders als het gaat om adverteren via Google Ads. Wij zijn erg tevreden en raden hen aan!"

Marco Mes Eigenaar van De Zakelijke Website

Waarom kies je voor Webleaders?

We zijn een groep extreem resultaatgerichte marketeers, die gaan voor groei.

Gegarandeerd resultaat!

Met meer dan 10 jaar online marketing ervaring weten we hoe we jouw business wél kunnen laten groeien.

We hielpen meer dan 150 bedrijven groeien in Nederland en daar buiten.

Bekijk resultaten

In het bezit van alle Google certificaten

Kennis en expertise is in de continu veranderende digitale wereld van levensbelang.

Om extreme resultaten te kunnen behalen blijven wij onszelf ontwikkelen. We zijn o.a. in bezit van alle Google certificeringen welke jaarlijks moeten worden vernieuwd.

Meer over ons
Google specialist

Resultaatgerichte & transparante werkwijze

Alles wat we doen wordt volledig met je gedeeld.

We leggen uit welke keuzes we maken in het optimaliseren van je campagnes en laten je (indien gewenst) meedenken in het proces.

Persoonlijke aanpak & heldere rapportages

Een goede samenwerking is belangrijk voor het slagen van de campagnes.

We houden je gevraagd (én ongevraagd) regelmatig op de hoogte van je campagnes en resultaten.

Rapportages online marketing

Onze klanten

Veelgestelde vragen

Meer weten over ons content abonnement? Wij geven antwoord op de meest gestelde vragen.

Bij een content abonnement ontvang je elke maand nieuwe content die is geschreven op basis van een zoekwoordenonderzoek en een analyse van jouw website en die van concurrenten. In overleg met jou kijken we welke landingspagina’s en blogs geschreven of herschreven kunnen worden om je online vindbaarheid een boost te geven. De content sluit goed aan op jouw online merkidentiteit en sluit aan op de wensen van jouw doelgroep.
Met een content abonnement werk je aan duurzame contentmarketing. Wat het je oplevert? Een continue stroom van content voor jouw website. De content sluit aan op jouw merkidentiteit en wordt geschreven voor jouw doelgroep, zodat zij precies weten waar ze aan toe zijn en waarom ze jouw product of dienst moeten aanschaffen. De teksten zorgen voor een betere vindbaarheid binnen zoekmachines en zorgt er tevens voor dat we blijvend werken aan de autoriteit van je website. Klinkt goed, toch?!
Afhankelijk van jouw wensen schrijven we elke maand een landingspagina of blog. Dit doen we natuurlijk altijd in overleg en op basis van een zoekwoordenonderzoek en analyse van de website. Je kan je content abonnement ook uitbreiden met bijvoorbeeld een tekst voor je maandelijkse nieuwsbrief of social media posts zodat je je nieuwe blog of landingspagina kan delen met je volgers.
Wij weten hoe fijn het is om één vast contactpersoon te hebben om mee te sparren. Binnen ons team van content specialisten kijken we welke schrijver het beste past bij jouw website en branche, zodat je één vaste tekstschrijver hebt. Dat maakt het contact en het schrijven van de content voor iedereen nog leuker!

Welke online kansen zijn
er voor jouw bedrijf?