Je Google Ads campagnes uitbesteden?

Laat je campagnes zorgeloos aan experts over met meer dan 10 jaar ervaring!

Google Ads uitbesteden

Google Adwords is een uitstekend kanaal voor zowel branding als resultaat gedreven campagnes. Met Google Adwords betaal je voor relevante bezoekers op je website. Wil jij succesvol adverteren op Google? Laat ons dan je campagne inrichten en optimaliseren.

Adwords advertenties worden vertoond in het zoeknetwerk van Google. Je richt je op zoekers die daadwerkelijk op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Advertenties worden alleen vertoond aan geïnteresseerde internetgebruikers. Dit maakt Google Adwords een zeer transparant advertentie medium.

Zoekwoordenonderzoek

Bepaal de zoekwoorden waarop je wilt adverteren.

Advertentie teksten

Jouw boodschap bovenaan in Google.

Opzetten van campagnes

Volgens een resultaatgerichte methode.

Kwaliteitsscores verhogen

Voor minder kosten en een hogere advertentie positie.

Retargeting campagnes

Die jouw doelgroep overtuigen en sturen.

Biedstrategieën testen

De best mogelijke strategie voor het bereiken van de doelgroep.

Maandelijkse optimalisatie

Voor maximaal rendement.

Heldere rapportages

Wat levert het op? En wat heeft het gekost?

Meedenken en adviseren

We behandelen jouw bedrijf als de onze en denken mee.

Waarom kies je voor Webleaders?

We zijn een groep extreem resultaatgerichte marketeers, die gaan voor groei.

Gegarandeerd resultaat!

Met meer dan 10 jaar online marketing ervaring weten we hoe we jouw business wél kunnen laten groeien.

We hielpen meer dan 150 bedrijven groeien in Nederland en daar buiten.

In het bezit van alle Google certificaten

Kennis en expertise is in de continu veranderende digitale wereld van levensbelang.

Om extreme resultaten te kunnen behalen blijven wij onszelf ontwikkelen. We zijn o.a. in bezit van alle Google certificeringen welke jaarlijks moeten worden vernieuwd.

Resultaatgerichte & transparante werkwijze

Alles wat we doen wordt volledig met je gedeeld.

We leggen uit welke keuzes we maken in het optimaliseren van je campagnes en laten je (indien gewenst) meedenken in het proces.

Persoonlijke aanpak & heldere rapportages

Een goede samenwerking is belangrijk voor het slagen van de campagnes.

We houden je gevraagd (én ongevraagd) regelmatig op de hoogte van je campagnes en resultaten.

Onze externe optimalisatie ofwel linkbuilding bestaat uit 2 onderdelen: Campagne matige linkbuilding en doorlopende linkbuilding.

Veelgestelde vragen

We zijn een groep extreem resultaatgerichte marketeers, die gaan voor groei.

Google Ads, voor velen nog bekend als Google AdWords, is een platform waarmee je betaalde advertenties binnen het netwerk van Google kan plaatsen. De advertenties worden alleen weergegeven aan een selecte groep mensen die je zelf kunt definiëren.

Met Google Ads adverteer je op zoekwoorden of zoekwoordencombinaties. In de Google Keyword Planner kan je de relevantie van zoekwoorden, het zoekvolume en de CPC (kosten per klik) analyseren. Vervolgens kan je het gewenste dagbudget aangeven en een campagne in Google Ads creëren. Maak een zoekwoordenlijst waarmee je wil dat jouw advertentie binnen Google getoond wordt. Een advertentie over schoenen? Dan zijn zoekwoorden als ‘schoenen dames’ en ‘schoenen wit’ interessant om toe te voegen. Je kan ook negatieve zoekwoorden opgeven. Dit zijn zoekwoorden waar je niet op gevonden wil worden. Verkoop je in jouw schoenenwebshop geen herenschoenen? Dan voeg je ‘schoenen heren’ toe aan de lijst met negatieve zoekwoorden.

De kosten voor Google Ads zijn voor iedereen anders, omdat de CPC (kosten per klik) per zoekwoord verschillen. Naast de CPC hangen de kosten ook af van de kwaliteitsscore van je campagne. Is je advertentie relevant aan jouw website en scoort je advertentie hoog op kwaliteit? Dan betaal je minder om te adverteren. Google wil relevante adverteerders namelijk belonen. Als jij een goede advertentie creëert, is de kans groot dat bezoekers op jouw website blijven. Zo wordt jouw advertentie relevant in de ogen van Google.

Niet iedereen heeft hetzelfde doel bij het opzetten van een advertentie. Jij wil meer conversie realiseren, maar jouw buurman wil juist meer aanmeldingen voor zijn nieuwsbrief of wil meer bekendheid voor zijn product. Door je advertentie goed aan te laten sluiten op je doel, kan je je conversies, aanmeldingen voor je nieuwsbrief of het aantal downloads van je whitepaper een boost geven.

Wil je graag Google Ads inzetten voor jouw website of webshop, maar heb je daar geen tijd voor of geen kennis over? Dan kan je Google Ads ook uitbesteden. Specialisten gaan voor jou aan de slag door campagnes in te richten, zoekwoorden toe te voegen en uit te sluiten & beheren het budget. Nadat de campagnes live gaan, houdt onze Google Ads specialist de resultaten goed in de gaten om ervoor te zorgen dat de advertenties zo rendabel mogelijk zijn.

Wat is jouw grootste
marketing uitdaging?