We zijn extreem resultaatgerichte marketeers

Onze visie

Wij zijn géén ’12 in een dozijn’ online marketing bureau

Wij geloven in de kracht van focus specialisatie. Zo kunnen wij excelleren in ons vakgebied en onze ervaring en expertise overbrengen. Inmiddels hielpen wij ruim 200 bedrijven groeien.

We houden bij Webleaders van korte lijnen en snel schakelen. Je hebt daarom directe contact met de specialist die jouw werkzaamheden uitvoert.

Wij noemen ons zelf een “boutique agency” bestaande uit resultaatgerichte top-marketeers met een elk een eigen specialisatie en jarenlange ervaring. We hebben een heldere focus op zoekmachine marketing en werken voor goed uitgekozen bedrijven.

Morgen zijn wij een dynamisch team dat werkt met zelf ontwikkelde tools en producten die taken die nu veel tijd kosten efficiënter kunnen doen. We maken gebruik van technieken die vandaag nog niet beschikbaar zijn.

Hierdoor kunnen we op grotere schaal bedrijven volgens een do-it-with-you methode helpen groeien. Wij werken nu al aan tools zoals Harvy.ai die het werk van SEO-specialisten makkelijker gaan maken.

  1. Bij ons staat de klant centraal. We hechten veel waarde aan empathie en betrokkenheid bij jouw bedrijf. We beschouwen onszelf als een zakelijke partner die met je samenwerkt, in plaats van alleen maar als een dienstverlener. Jouw succes is ook ons succes. En andersom.
  2. We hanteren een productgerichte aanpak en concentreren ons op het werk dat de grootste impact heeft. Niemand wordt blij van betalen voor werk dat niets oplevert
  3. We werken met veel plezier en maken gebruik van methoden zoals PCM om op een efficiënte manier samen te werken en de verschillende persoonlijkheden van ons team optimaal te benutten.

Onze kenmerken van een goede samenwerking:

  1. Plezier: we willen een biertje met je kunnen drinken.
  2. Eerlijkheid: we zullen het ook tegen je zeggen als de cijfers niet goed zijn.
  3. Transparantie: om echt te kunnen groeien is het noodzakelijk om te weten wat er speelt.
  4. Resultaatgerichtheid: het werken naar doelen is belangrijk.

“There’s no such thing as human thinking”

“Mooie dingen ontstaan als je buiten de lijntjes kleurt”

Ontmoet onze web-‘leaders’

Ons team bestaat uit specialisten met een bewezen track-record en jarenlange ervaring in online marketing.

Brent Maclaine Pont

Online martketing consultant
Eigenaar

Demi Kloosterman

SEO consultant

Benny Heijker

SEA consultant

Marijn van der Marel

SEA specialist

Marco Logmans

Technisch SEO consultant

Shilan Shakibapour

Content Marketeer

Dit zijn onze beloftes

Transparantie

Je krijgt volledig inzicht in de werkzaamheden die we voor jullie doen en de resultaten. Ook als de resultaten minder zijn laten we je dit weten.

Aandacht

We behandelen jouw business zoals de onze en houden elkaar scherp. Zo kunnen we snel inspelen op trends en ontwikkelingen in de markt.

Inzicht in rendement

Vanaf begin maken we alle online investeringen herleidbaar, zodat elke euro te verantwoorden valt en we kunnen sturen op rendement.

Wat is jouw grootste
marketing uitdaging?