SEO consultant voor bedrijven
met ambitie

Ervaren SEO consultants met meer dan 10 jaar ervaring in online marketing.

Online marketing & SEO consultant voor bedrijven met ambitie

Mijn naam is Brent Maclaine Pont en eigenaar van Webleaders.

Ik help bedrijven aan topposities binnen de belangrijkste zoekmachines. Sinds 2011 ben ik actief als SEO consultant en heb ik ruim 75 bedrijven geholpen aan meer klanten via hun website of webshop.

Wat mijn werk onderscheidt is een extreem doelgerichte aanpak . Waar andere online marketing bureau’s geen harde doelen durven stellen durf ik het risico aan om op mijn resultaten beloond te worden.

Ik werk voor zowel lokale MKB bedrijven als multinationals in Nederland en daar buiten. Voor deze bedrijven fungeer ik zowel als online marketing strateeg, consultant en de uitvoerende online marketeer in één.

Mijn ervaring als SEO consultant

Sinds 2008 ben ik werkzaam in het online marketing vakgebied en begon  vooral voor kleine bedrijven die hun lokale vindbaarheid wilde verbeteren.

Van 2011 tot 2014 werkte ik op interim basis als eCommerce manager, Content marketeer en SEO specialist waarin ik interne tekstschrijvers & linkbuilders aanstuurde. Ik was verantwoordelijk voor groei in traffic, omzet en stijging van conversie.

Sinds 2014 werk ik – samen met een team van online professionals – voornamelijk op vaste basis voor diverse opdrachtgevers  die hun online marketing volledig aan ons uitbesteden.  We ontwikkelen een strategie op maat en zorgen voor continue content promotie / linkbuilding & conversie optimalisatie.

Ook hebben we hierin een systeem ontwikkeld wat ervoor zorgt dat we ook op grote schaal campagnes kunnen voeren.

Hoe kunnen we samenwerken?
Je kunt me als freelance (interim) SEO consultant inschakelen voor tijdelijke versterken van je marketing team. Of je schakelt ons bureau in en we maken samen een succesvolle online marketing strategie waarin we werken naar een uitdagend doel.

Vertel me over jouw doelen en ik help je graag

Ons SEO traject.

Wij werken in 4 fases naar meer groei en relevant verkeer naar jouw website.
Bekijk onze volledige methode.

Technische optimalisatie

Wij beheren je Google Adwords campagne voor maximaal rendement. Als Google partner hebben wij een succesratio van 80% t.o.v vergelijkbare bureau’s

Veelgestelde vragen.

Jouw online vindbaarheid is erg belangrijk. Het kan je namelijk veel verkeer, aanvragen en uiteindelijk bestellingen opleveren. Wil jij werken aan je online vindbaarheid? Een goede SEO consultant kan jou adviseren en ondersteunen zodat jij online beter vindbaar wordt. Om te weten te komen welke SEO consultant bij jou past, kan je kijken naar de cases en bedrijven waar ze momenteel voor werken. Een quickscan aanvragen is ook altijd aan te raden. Zo krijg je direct te horen waar kansen liggen en hoe een SEO consultant die kansen aan wil pakken.

SEO, je online vindbaarheid, is niet iets wat je ‘even’ instelt en wacht tot de resultaten binnenkomen. Het is een langdurig proces waarbij duurzame resultaten ons doel zijn. Ben je er klaar voor om door te groeien? Dan is het aan te raden om je SEO uit te besteden. Specialisten hebben veel kennis en ervaring en kunnen jouw posities binnen Google een boost geven. En doordat jij je SEO laat uitbesteden, heb jij weer tijd om je volledig te focussen op het ondernemen.

Veel ondernemers vragen zich af waar ze goed aan doen: SEO uitbesteden of zelf doen? Zoekmachine optimalisatie kost veel tijd. Je moet een zoekwoordenanalyse en marktanalyse als basis hebben om te zien waar kansen liggen. Door je SEO uit te besteden, houd jij tijd over om te ondernemen. Ons doel is om de investering die je maakt zo snel mogelijk terug te verdienen, zodat je echt gaat groeien. Want online vindbaarheid is belangrijker dan je denkt.

Elke website is anders en iedereen heeft andere doelen. Dus waarom zou iedereen evenveel moeten betalen voor SEO? Aan de hand van jouw wensen en de markt waarin jouw bedrijf zich bevindt, kijken we naar de kansen om jouw website online beter vindbaar te maken. We maken een offerte op basis van de kansen. Ons doel is om de investering die je maakt zo snel mogelijk terug te verdienen, zodat jij door kan blijven groeien.

 Neem vrijblijvend contact op

Wat is jouw uitdaging?

Weten waar jouw kansen liggen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.© Copyright 2011 – 2020 | Webleaders | Online marketing

Wij kijken uit naar onze kennismaking!

Binnen 24 uur nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen.

Je kan ons ook gelijk bellen op 📞 010-6690024