Een webbureau in Rotterdam dat wél resultaat kan leveren.

Wij onderscheiden ons door een extreem resultaatgerichte aanpak.

Webleaders, jouw webbureau in Rotterdam

Online groeien met een online marketing partij die jou wel serieus neemt? Wij zijn specialist op het gebied van zoekmachine marketing. Als Rotterdams webbureau helpt Webleaders ondernemers met het groeien binnen Google en andere zoekmachines.

In de afgelopen 10 jaar hebben wij al meer dan 75 toffe organisaties mogen helpen met online groeien. Waar andere online marketing bureaus geen harde doelen durven te stellen, gaan wij het risico samen aan. Want Webleaders is niet alleen een webbureau dat zich onderscheid door een extreem resultaatgerichte aanpak, we zijn ook jouw online marketing collega. Geen groot bureau met onpersoonlijk contact, maar een gespecialiseerd team dat altijd voor je klaar staat.

Waarom een webbureau in Rotterdam aannemen?

Of je nu een lokaal MKB bedrijf runt of je jouw producten door heel Nederland of zelfs daarbuiten levert? Webleaders helpt jou met online resultaten boeken. Een webbureau is jouw online collega waarmee je kunt sparren over jouw online zichtbaarheid en gaan samen aan de slag met zoekmachine optimalisatie, het inzetten van campagnes of een combinatie hiervan. Met al meer dan 10 jaar ervaring weten we wat ervoor nodig is om ook binnen jouw branche te groeien.

Maar ook als jij meer omzet wil genereren, is Webleaders het webbureau in Rotterdam waar jij moet aankloppen. Door een combinatie van zoekmachine optimalisatie en conversie optimalisatie scoor je niet alleen beter binnen zoekmachines, maar levert dat extra verkeer je ook daadwerkelijk meer conversie op.

Online vindbaar worden in Rotterdam

Met een team vol specialisten gaan we aan de slag om te kijken naar jouw ideale klant en zijn zoekgedrag. Met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek als basis gaan we aan de slag om jouw website te optimaliseren. De content moet niet alleen scoren bij je doelgroep, maar moet dat ook doen in Google. Samen werken we aan jouw online strategie zodat we jouw doelgroep kunnen bereiken en om kunnen zetten tot klanten. Want dat is waar het uiteindelijk om draait.

Dus, tijd voor “een bakkie” en benieuwd wat wij ook voor jou kunnen betekenen? Tijdens een gesprek kunnen we kijken welke strategie kan bijdragen aan de doelen die jij voor ogen hebt.

Hoe pakken we jouw lokale vindbaarheid aan?

Vindbaar in de regio waar jij jouw diensten en producten aanbiedt.

Jouw bedrijf en markt leren kennen

Wij moeten als eerste alles over jouw bedrijf, jouw klanten, jouw concurrentie en markt te weten komen om te kunnen groeien.

We bepalen de doelstellingen, de middelen die aanwezig zijn binnen de organisatie en sparren over de te voeren strategie.

We doen een uitgebreide scan van het huidige Google analytics en Adwords account. Zo komen we erachter wat er precies gebeurt op de website of webshop.

We doen een korte analyse van de online markt waarin jouw onderneming actief is.

Onderzoek naar jouw online kansen

Nu gaan we de diepte in. Wij doen onderzoek naar jouw (potentiële) klanten en de markt waarin je actief bent. We zoeken kansen en doen onderzoek naar concurrentie.

Tijdens een zoekwoordenonderzoek doen we onderzoek naar het zoekgedrag van jouw doelgroep. We achterhalen de termen waar men op zoekt en kijken in hoeverre het mogelijk is om vindbaar te worden op deze termen.

Ook volgt uit dit onderzoek de ideale website structuur en geven we invulling aan de titels- en meta descriptions van de belangrijkste pagina’s.

Het zoekwoordenonderzoek is de basis voor het optimaliseren van de website.

Tevens leren we de branche kennen waarin jullie werkzaam zijn. We kijken naar mogelijke veranderingen in de branche waar wij nu al op in kunnen spelen. Hierdoor nemen we direct een voorsprong op jullie concurrentie.

Aan de hand van de betere SEO- tools, zoals SEM Rush en MOZ, maar ook met Google Adwords onderzoeken we wat jouw grootste concurrenten online doen. We achterhalen de reden waarom zij scoren op bepaalde termen en vergelijken de belangrijkste concurrenten om zo kansen en groeimogelijkheden te ontdekken. Dit alles zorgt ervoor dat de beste tactiek toegepast kan worden om mooie resultaten te behalen.

Verbeteren van het bestaande

Voordat we aan de slag kunnen met het genereren van verkeer naar de website, is het noodzakelijk dat deze technisch en functioneel werkt. Daarnaast zorgen we dat jouw website qua relevantie jouw concurrenten overtreft.

Tijdens een technische website optimalisatie zorgen wij er simpelweg voor dat alle pagina’s van je website goed kunnen worden geïndexeerd en relevant zijn op de voor jouw meest interessante zoekwoord combinaties.

Daarnaast ontdekken we eventuele fouten en lossen deze op. Denk aan: 404 pagina’s, duplicate content, snelheid, mobiel gebruik, leesbaarheid, etc.

We doen een on-site optimalisatie om de website qua content en structuur dusdanig naar een niveau te brengen dat Google weet waar je website over gaat en potentiële klanten jouw pagina zullen vinden. We gaan aan de slag met het aanleggen van interne links, optimaliseren afbeeldingen en voorzien deze van omschrijvende teksten. Ook (her)schrijven we landingspagina’s om ervoor te zorgen dat je website gevonden kan worden op de eerder bepaalde zoekwoorden.

We schrijven en optimaliseren content op de belangrijkste onderwerpen en zoekwoorden.

Jouw website laten groeien

Onze externe optimalisatie ofwel linkbuilding bestaat uit 2 onderdelen: Campagne matige linkbuilding en doorlopende linkbuilding.

We beginnen met het aanleggen van lokale vermeldingen naar je website. Deze lokale vermeldingen zijn belangrijk en noodzakelijk voor iedere website.

Op diverse platforms plaatsen we je bedrijfsprofiel en contactgegevens. Dit zorgt ervoor dat potentiële klanten je kunnen vinden en uiteindelijk op jouw website belanden. Ook zorgt dit in de eerste maanden voor groei van verkeer naar je website.

Waar lokale vermeldingen relatief eenvoudig te verkrijgen zijn, blinkt onze dienstverlening uit in doorlopende linkbuilding. Onze unieke werkwijze zorgt ervoor dat wij hoogwaardige content kunnen promoten op plekken die vaak voor ‘kleinere’ bedrijven onbereikbaar zijn.

Onze doorlopende linkbuilding is gebaseerd op het beste systeem dat er is. Wij werken met 3 geselecteerde professionals waaronder een Content specialist, (externe) tekstschrijver en Prospect specialist.

  1. De Prospect specialist gaat op zoek naar niche gerelateerde websites of blogs.
  2. De Outreach specialist benaderd deze prospects en stuurt de tekstschrijver aan.
  3. De tekstschrijver schrijft nieuwswaardige of branche-specifieke content.
  4. De Outreach specialist optimaliseert en redigeert de tekst en biedt de content aan.

Dit unieke systeem zorgt ervoor dat we hoogwaardige content en links kunnen krijgen op de meest interessante websites in uw branche.

Waarom kies je voor Webleaders?

We zijn een groep extreem resultaatgerichte marketeers, die gaan voor groei.

Gegarandeerd resultaat!

Met meer dan 10 jaar online marketing ervaring weten we hoe we jouw business wél kunnen laten groeien. We hielpen meer dan 150 bedrijven groeien in Nederland en daar buiten.

Gegarandeerd resultaat!

Met meer dan 10 jaar online marketing ervaring weten we hoe we jouw business wél kunnen laten groeien. We hielpen meer dan 150 bedrijven groeien in Nederland en daar buiten.

Gegarandeerd resultaat!

Met meer dan 10 jaar online marketing ervaring weten we hoe we jouw business wél kunnen laten groeien. We hielpen meer dan 150 bedrijven groeien in Nederland en daar buiten.

Gegarandeerd resultaat!

Met meer dan 10 jaar online marketing ervaring weten we hoe we jouw business wél kunnen laten groeien. We hielpen meer dan 150 bedrijven groeien in Nederland en daar buiten.

Veelgestelde vragen

Wil jij meer bezoekers naar je website trekken en wil je dat ze dan ook overgaan tot conversie, maar heb je daar geen tijd voor of kennis over? Online marketing is niet iets wat je ‘zo maar’ even doet. Bij Webleaders werkt een team van specialisten dagelijks aan de online marketing van verschillende websites. Door onze extreem resultaatgerichte aanpak stijg jij boven je grootste concurrenten uit.

SEO is niet iets wat je er zo maar even bij doet. Jouw online vindbaarheid zorgt voor aanvragen en bestellingen. Hoe beter vindbaar jij bent, hoe groter het aantal conversies. Als je op zoek bent naar een SEO bureau in Rotterdam is het belangrijk om te kijken naar hun werkwijze. Een zoekwoordenonderzoek moet altijd de basis vormen. Wij maken een analyse van de website, de markt en de concurrentie zodat direct duidelijk wordt welke kansen er zijn voor jouw website. Benieuwd wat wij voor jouw online vindbaarheid kunnen betekenen? Vraag een gratis quickscan aan op onze website!

Het is belangrijk om vooraf te bepalen wat je doelen zijn. Het ene webbureau is gespecialiseerd in het maken van websites, het andere webbureau in conversie optimalisatie. Bij Webleaders werken we aan jouw online vindbaarheid en het verhogen van je conversie. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag een gratis quickscan aan. Wij nemen je website onder de loep en kijken waar kansen liggen waarmee jouw website online beter vindbaar wordt en beter gaat converteren.

Wat is jouw grootste
marketing uitdaging?