Algemeen, SEO

Black Friday SEO deals: de beste SEO software in de sale!

Met goede SEO tools krijg je inzicht in het zoekgedrag van je doelgroep, kun je de vindbaarheid van je klanten analyseren en maak je in een handomdraai een technische audit. Helaas hangt er wel een prijskaartje aan deze tools.

Gelukkig kun jij abonnementen op tools en softwares met korting afsluiten tijdens Black Friday. Dat scheelt je tientallen tot honderden euro’s per jaar!

SEO tools met Black Friday korting

SeRanking Black Friday deals

SeRanking is een goede SEO tool waarin je onder andere de posities van je klanten in verschillende zoekmachines kunt bijhouden, de vindbaarheid van concurrenten kunt analyseren, een zoekwoordenonderzoek kan uitvoeren en rapportages kunt opstellen. Uiteraard biedt deze tool nog veel meer mogelijkheden. Aan jou als marketeer de taak om die te ontdekken. 

Tijdens Black Friday krijg je maar liefst 30% korting op elke aankoop. Je betaalt voor een jaar vooruit, dus houdt daar wel rekening mee. Dat scheelt je honderden tot wel duizend euro per jaar. Vul de code Blackfriday2021 bij het afrekenen en de korting wordt verrekend.

SEMrush Black Friday deals

De tool SEMrush is een zeer geliefde tool onder marketeers. Deze tool biedt jou vele opties, zoals het doen van zoekwoordenonderzoeken, geeft kansen voor linkbuilding weer, helpt je bij content marketing en lokale vindbaarheid én biedt je de mogelijkheid om posities voor klanten bij te houden. Een echte alles-in-één tool. 

En alsof dat nog niet te mooi klinkt om waar te zijn, krijg je tijdens Black Friday 50% korting op de tweede gebruiker én hebben ze goede deals voor agencies. De korting is direct zichtbaar op hun plans & pricing pagina.

 

ActiveCampaign Black Friday deals

E-mail marketeers, opgelet! ActiveCampaign is wat je nodig hebt. Met deze tool kun jij jouw e-mailcampagnes naar een hoger level tillen. Van onbeperkt verzenden van mails tot het opstellen van een aanmeldformulier voor je website en van een ruime keuze uit templates voor nieuwsbrieven tot het toevoegen van meerdere gebruikers om de campagnes voor jouw klanten tot een groot succes te brengen. 

Heb je nog geen abonnement op ActiveCampaign? Dan is dit hét moment. Tijdens Black Friday krijg je namelijk 40% korting op elk abonnement van deze tool. 

 

Surfer SEO Black Friday deals

Voor het schrijven van zoekmachine geoptimaliseerde teksten, ben je bij de tool SurferSEO aan het juiste adres. Deze tool geeft je suggesties over de opbouw en de invulling van content voor blogs en landingspagina’s. Jij voert de zoekterm in en SurferSEO geeft jou niet alleen aan welke relevante zoekwoorden worden gebruikt door je concurrenten, maar ook hoe vaak jij welke zoekwoorden in je tekst moet verwerken om zo nog beter vindbaar te zijn. En ook niet geheel onbelangrijk: hoe lang de tekst moet worden. 

Black Friday is hét moment om kennis te maken met deze tool. Tijdens Black Friday krijg je tot 30% korting op alle abonnementen. Op abonnementen voor een half jaar én een heel jaar. Dus, waar wacht je nog op?!

Wincher Black Friday deals

Voor het bijhouden van de posities voor je klanten is Wincher de perfecte SEO tool. In Wincher kun je verschillende zoekwoorden en de posities bijhouden, Google Search Console en Google DataStudio integreren, de vindbaarheid van concurrenten analyseren en nog veel meer. De abonnementen van Wincher zijn al best goed betaalbaar. Tijdens Black Friday is het dus nog leuker om een abonnement af te sluiten!

Tijdens Black Friday krijg je maar liefst 90% korting op de eerste drie maanden! Dat scheelt je tientallen euro’s die je weer kunt uitgeven aan een van de andere tools in deze lijst. Handig! 

 

Content King Black Friday deals

Voor het analyseren van wijzigingen op websites van je klanten, is Content King de king van alle tools. Deze SEO tool geeft je direct updates als er iets op een website wijzigt. Van een aangepaste H2 tot een 404-fout die je het liefst zo snel mogelijk wil oplossen. Dat geeft jou als marketeer direct inzicht én geeft het je de mogelijkheid om fouten of wijzigingen snel recht te trekken. Hoe fijn is dat?! Content King is een zeer veelzijdige tool die niet mag ontbreken in jouw portfolio aan SEO tools.

Helaas betaal je wel flink voor Content King. Je betaalt namelijk per x aantal pagina’s. De abonnementen starten vanaf €29 per 1.000 pagina’s en kan oplopen tot honderden euro’s per maand. Gelukkig krijg jij tijdens Black Friday flinke kortingen. De exacte kortingen zijn nog niet bekend, maar het is zeker de moeite waard om deze in de gaten te houden! 

 

Mangools Black Friday deals

De tool Mangools is nog niet heel bekend in Nederland, maar wordt in het buitenland al veelvuldig gebruikt. Mangools is een echte alles-in-één tool, van het vinden van de juiste zoekwoorden tot het analyseren van verschillende metrics van jouw klant en hun concurrenten tot het bijhouden van posities en het vinden van nieuwe backlinks op basis van het backlinkprofiel van andere websites. 

De abonnementen beginnen bij €49 per maand. Je krijgt al 40% korting als je een abonnement voor een heel jaar afsluit. En tijdens Black Friday wordt het nog leuker. De kortingen variëren van 30% tot maar liefst 50% op abonnementen. Als je aan de slag wil met Mangools, is dit het moment! 

Schrijf een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *