Jouw SEO bedrijf uit Rotterdam

Wij realiseerden topposities voor 200+ bedrijven in Rotterdam en daar buiten.

Je zoekt een SEO bedrijf in Rotterdam?

Je zoekt een SEO specialist in Rotterdam. Mijn naam is Brent Maclaine Pont en eigenaar van Webleaders.

Met meer dan 10 jaar ervaring in online marketing helpen wij bedrijven groeien door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO). We hebben de afgelopen jaren voor ruim 75 klanten gezorgd voor meer leads en meer klanten.

We werken voor zowel lokale MKB bedrijven als multinationals in Nederland en daarbuiten. Ons werk onderscheidt zich door een extreem resultaatgerichte aanpak. Waar andere online marketing bureaus geen harde doelen durven stellen, durven wij wel het risico aan om op onze resultaten beloond te worden.

Wil je weten wat dit betekent? Tijdens een kort gesprek bespreken we jouw concrete doelstellingen en vertellen we je graag wat de strategie is om deze doelen te bereiken.

Hoe pakken we jouw lokale vindbaarheid aan?

Vindbaar in de regio waar jij jouw diensten en producten aanbiedt.

Jouw bedrijf en markt leren kennen

Wij moeten als eerste alles over jouw bedrijf, jouw klanten, jouw concurrentie en markt te weten komen om te kunnen groeien.

We bepalen de doelstellingen, de middelen die aanwezig zijn binnen de organisatie en sparren over de te voeren strategie.

We doen een uitgebreide scan van het huidige Google analytics en Adwords account. Zo komen we erachter wat er precies gebeurt op de website of webshop.

We doen een korte analyse van de online markt waarin jouw onderneming actief is.

Onderzoek naar jouw online kansen

Nu gaan we de diepte in. Wij doen onderzoek naar jouw (potentiële) klanten en de markt waarin je actief bent. We zoeken kansen en doen onderzoek naar concurrentie.

Tijdens een zoekwoordenonderzoek doen we onderzoek naar het zoekgedrag van jouw doelgroep. We achterhalen de termen waar men op zoekt en kijken in hoeverre het mogelijk is om vindbaar te worden op deze termen.

Ook volgt uit dit onderzoek de ideale website structuur en geven we invulling aan de titels- en meta descriptions van de belangrijkste pagina’s.

Het zoekwoordenonderzoek is de basis voor het optimaliseren van de website.

Tevens leren we de branche kennen waarin jullie werkzaam zijn. We kijken naar mogelijke veranderingen in de branche waar wij nu al op in kunnen spelen. Hierdoor nemen we direct een voorsprong op jullie concurrentie.

Aan de hand van de betere SEO- tools, zoals SEM Rush en MOZ, maar ook met Google Adwords onderzoeken we wat jouw grootste concurrenten online doen. We achterhalen de reden waarom zij scoren op bepaalde termen en vergelijken de belangrijkste concurrenten om zo kansen en groeimogelijkheden te ontdekken. Dit alles zorgt ervoor dat de beste tactiek toegepast kan worden om mooie resultaten te behalen.

Verbeteren van het bestaande

Voordat we aan de slag kunnen met het genereren van verkeer naar de website, is het noodzakelijk dat deze technisch en functioneel werkt. Daarnaast zorgen we dat jouw website qua relevantie jouw concurrenten overtreft.

Tijdens een technische website optimalisatie zorgen wij er simpelweg voor dat alle pagina’s van je website goed kunnen worden geïndexeerd en relevant zijn op de voor jouw meest interessante zoekwoord combinaties.

Daarnaast ontdekken we eventuele fouten en lossen deze op. Denk aan: 404 pagina’s, duplicate content, snelheid, mobiel gebruik, leesbaarheid, etc.

We doen een on-site optimalisatie om de website qua content en structuur dusdanig naar een niveau te brengen dat Google weet waar je website over gaat en potentiële klanten jouw pagina zullen vinden. We gaan aan de slag met het aanleggen van interne links, optimaliseren afbeeldingen en voorzien deze van omschrijvende teksten. Ook (her)schrijven we landingspagina’s om ervoor te zorgen dat je website gevonden kan worden op de eerder bepaalde zoekwoorden.

We schrijven en optimaliseren content op de belangrijkste onderwerpen en zoekwoorden.

Jouw website laten groeien

Onze externe optimalisatie ofwel linkbuilding bestaat uit 2 onderdelen: Campagne matige linkbuilding en doorlopende linkbuilding.

We beginnen met het aanleggen van lokale vermeldingen naar je website. Deze lokale vermeldingen zijn belangrijk en noodzakelijk voor iedere website.

Op diverse platforms plaatsen we je bedrijfsprofiel en contactgegevens. Dit zorgt ervoor dat potentiële klanten je kunnen vinden en uiteindelijk op jouw website belanden. Ook zorgt dit in de eerste maanden voor groei van verkeer naar je website.

Waar lokale vermeldingen relatief eenvoudig te verkrijgen zijn, blinkt onze dienstverlening uit in doorlopende linkbuilding. Onze unieke werkwijze zorgt ervoor dat wij hoogwaardige content kunnen promoten op plekken die vaak voor ‘kleinere’ bedrijven onbereikbaar zijn.

Onze doorlopende linkbuilding is gebaseerd op het beste systeem dat er is. Wij werken met 3 geselecteerde professionals waaronder een Content specialist, (externe) tekstschrijver en Prospect specialist.

  1. De Prospect specialist gaat op zoek naar niche gerelateerde websites of blogs.
  2. De Outreach specialist benaderd deze prospects en stuurt de tekstschrijver aan.
  3. De tekstschrijver schrijft nieuwswaardige of branche-specifieke content.
  4. De Outreach specialist optimaliseert en redigeert de tekst en biedt de content aan.

Dit unieke systeem zorgt ervoor dat we hoogwaardige content en links kunnen krijgen op de meest interessante websites in uw branche.

Waarom kies je voor Webleaders?

We zijn een groep extreem resultaatgerichte marketeers, die gaan voor groei.

Gegarandeerd resultaat!

Met meer dan 10 jaar online marketing ervaring weten we hoe we jouw business wél kunnen laten groeien. We hielpen meer dan 150 bedrijven groeien in Nederland en daar buiten.

Gegarandeerd resultaat!

Met meer dan 10 jaar online marketing ervaring weten we hoe we jouw business wél kunnen laten groeien. We hielpen meer dan 150 bedrijven groeien in Nederland en daar buiten.

Gegarandeerd resultaat!

Met meer dan 10 jaar online marketing ervaring weten we hoe we jouw business wél kunnen laten groeien. We hielpen meer dan 150 bedrijven groeien in Nederland en daar buiten.

Gegarandeerd resultaat!

Met meer dan 10 jaar online marketing ervaring weten we hoe we jouw business wél kunnen laten groeien. We hielpen meer dan 150 bedrijven groeien in Nederland en daar buiten.

Veelgestelde vragen

Lokale vindbaarheid is geen rocket science.
Wij geven je antwoord op de meest gestelde vragen.

Wil je lokaal gevonden worden binnen zoekmachines? Dan is er een aantal stappen die we doorlopen om ervoor te zorgen dat jij vindbaar bent binnen de juiste regio. Het inrichten van je Google Mijn Bedrijf en het schrijven van goede teksten zijn hier onderdeel van. Met een zoekwoordenonderzoek als basis gaan we aan de slag met het (her)schrijven van content voor jouw website, zodat jij lokaal beter vindbaar bent binnen zoekmachines.

SEO is niet iets wat je er zo maar even bij doet. Jouw online vindbaarheid zorgt voor aanvragen en bestellingen. Hoe beter vindbaar jij bent, hoe groter het aantal conversies. Als je op zoek bent naar een SEO bureau in Rotterdam is het belangrijk om te kijken naar hun werkwijze. Een zoekwoordenonderzoek moet altijd de basis vormen. Wij maken een analyse van de website, de markt en de concurrentie zodat direct duidelijk wordt welke kansen er zijn voor jouw website. Benieuwd wat wij voor jouw online vindbaarheid kunnen betekenen? Vraag een gratis quickscan aan op onze website!

SEO is een investering waarbij je op lange termijn goede resultaten gaat zien. Wij geloven niet in standaard prijzen, omdat elke website en branche anders is. Maatwerk is wat echt resultaat zal opleveren. De kosten hangen af van jouw doelen en van het aantal concurrenten. We maken een analyse van je website, zodat we direct zien waar kansen liggen. Ons doel is om jouw investering zo snel mogelijk terug te verdienen, zodat jij echt kan gaan groeien. Dankzij onze extreem resultaatgerichte aanpak hebben we al meer dan 75 bedrijven geholpen met hun online vindbaarheid. Vraag een gratis quickscan aan en kom te weten welke kansen er zijn voor jouw online vindbaarheid!

Afhankelijk van jouw doelen (meer conversies, meer verkeer of meer aanvragen) maken we een plan. Dat plan kan dus voor iedereen anders zijn. We maken een analyse van jouw huidige online vindbaarheid, de belangrijke zoekwoorden en je concurrenten zodat we zien waar kansen liggen. Samen bepalen we waar we mee van start gaan en houden we je gedurende het proces op de hoogte. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Bekijk onze succesverhalen om te zien wat we voor onze huidige klanten hebben gerealiseerd.

Wat is jouw grootste
marketing uitdaging?