Zoekmachine adverteren (SEA)

Je Google Ads en Bing Ads campagnes uitbesteden voor maximaal rendement.

Vanaf € 395,- / maand (excl. klikbudget)

Google Ads uitbesteden

Google Adwords is een uitstekend kanaal voor zowel branding, als resultaat gedreven campagnes. Met Google Adwords betaal je voor relevante bezoekers op je website. Wil jij succesvol adverteren op Google? Laat ons dan je campagne inrichten en optimaliseren.

Meer omzet tegen minder kosten

Adwords advertenties worden vertoond in het zoeknetwerk van Google. Je richt je op zoekers die daadwerkelijk op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Advertenties worden alleen vertoond aan geïnteresseerde internetgebruikers. Dit maakt Google Adwords een zeer transparant advertentie medium.

Uitgebreide mogelijkheden

Adwords heeft zeer geavanceerde opties welke kunnen worden ingezet voor jouw bedrijf. Om echt de potentiële klant te bereiken gaan wij verder dan zoekwoorden en tekstadvertenties. Voorbeelden van dergelijke opties zijn:

  • Beeld advertenties (display network)
  • Google Shopping
  • YouTube adverteren

Vrijblijvende Google Ads analyse?

Weten hoe jouw Google Ads campagne scoort? Vraag bij ons een vrijblijvende Google Ads review aan en we geven je aan op welke punten je account beter kan presteren.

Meer weten over het uitbesteden van zoekmachine marketing? Tijdens een vrijblijvende kennismaking vertellen we je graag meer over onze aanpak.

In bezit van alle Google certificaten

Premium Google support op al onze klanten

Ruim 10 jaar ervaring in online adverteren

Resultaatgerichte & persoonlijke aanpak

Vraag vrijblijvend een offerte aan ->


Vragen? Neem gerust contact op.

hallo@webleaders.nl

010 – 669 00 24


Veelgestelde vragen.

Google Ads, voor velen nog bekend als Google AdWords, is een platform waarmee je betaalde advertenties binnen het netwerk van Google kan plaatsen. De advertenties worden alleen weergegeven aan een selecte groep mensen die je zelf kunt definiëren.

Met Google Ads adverteer je op zoekwoorden of zoekwoordencombinaties. In de Google Keyword Planner kan je de relevantie van zoekwoorden, het zoekvolume en de CPC (kosten per klik) analyseren. Vervolgens kan je het gewenste dagbudget aangeven en een campagne in Google Ads creëren. Maak een zoekwoordenlijst waarmee je wil dat jouw advertentie binnen Google getoond wordt. Een advertentie over schoenen? Dan zijn zoekwoorden als ‘schoenen dames’ en ‘schoenen wit’ interessant om toe te voegen. Je kan ook negatieve zoekwoorden opgeven. Dit zijn zoekwoorden waar je niet op gevonden wil worden. Verkoop je in jouw schoenenwebshop geen herenschoenen? Dan voeg je ‘schoenen heren’ toe aan de lijst met negatieve zoekwoorden.

De kosten voor Google Ads zijn voor iedereen anders, omdat de CPC (kosten per klik) per zoekwoord verschillen. Naast de CPC hangen de kosten ook af van de kwaliteitsscore van je campagne. Is je advertentie relevant aan jouw website en scoort je advertentie hoog op kwaliteit? Dan betaal je minder om te adverteren. Google wil relevante adverteerders namelijk belonen. Als jij een goede advertentie creëert, is de kans groot dat bezoekers op jouw website blijven. Zo wordt jouw  advertentie relevant in de ogen van Google.

Niet iedereen heeft hetzelfde doel bij het opzetten van een advertentie. Jij wil meer conversie realiseren, maar jouw buurman wil juist meer aanmeldingen voor zijn nieuwsbrief of wil meer bekendheid voor zijn product. Door je advertentie goed aan te laten sluiten op je doel, kan je je conversies, aanmeldingen voor je nieuwsbrief of het aantal downloads van je whitepaper een boost geven.

Wil je graag Google Ads inzetten voor jouw website of webshop, maar heb je daar geen tijd voor of geen kennis over? Dan kan je Google Ads ook uitbesteden. Specialisten gaan voor jou aan de slag door campagnes in te richten, zoekwoorden toe te voegen en uit te sluiten & beheren het budget. Nadat de campagnes live gaan, houdt onze Google Ads specialist de resultaten goed in de gaten om ervoor te zorgen dat de advertenties zo rendabel mogelijk zijn.

 Neem vrijblijvend contact op

Wat is jouw uitdaging?

Weten waar jouw kansen liggen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.© Copyright 2011 – 2020 | Webleaders | Online marketing

Wij kijken uit naar onze kennismaking!

Binnen 24 uur nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen.

Je kan ons ook gelijk bellen op 📞 010-6690024