Zoekmachine optimimalisatie (SEO)

Hoger in Google voor een maximale zichtbaarheid, meer vertrouwen én een ijzersterke reputatie.

Vanaf € 750,- / maand

Jouw SEO specialist

De organische resultaten van Google nemen het grootste gedeelte van de zoekresultaten in beslag. Wij optimaliseren jouw website en zorgen voor meer verkeer, leads of online verkoop.

Ons werk onderscheid zich door een extreem resultaatgerichte aanpak. Waar andere online marketing bureau’s geen harde doelen durven stellen durven wij wel het risico aan om op onze resultaten beloond te worden. Inmiddels hielpen wij meer dan 75 organisaties groeien door middel van SEO.

We doen wat werkt

We geloven niet in ‘shady’ of ‘spammy’ seo-methodes, die alleen zorgen voor kortlopend resultaat. Wij investeren flink in onze kennis en methodes, om te begrijpen – en testen – wat werkt, om niet blind te staren op adviezen van derden.

Wij ontwikkelden zo onze eigen methode waarin wij in 4 fases werken naar groei. De stappen naar het gewenste resultaat zijn onderzoek, optimalisatie, asset creatie en groei.

We ontdekken kansen in jouw markt

In ons traject gaan we op zoek naar quickwins en kansen in de markt. Uit ons zoekwoordenonderzoek volgen relevante zoektermen waar jouw concurrent zelfs geen weet van heeft, of op inzet. Daarnaast onderzoeken we het online landschap in jouw markt en ontdekken waar kansen liggen.

Tijdens een vrijblijvende kennismaking vertellen we je graag meer over onze aanpak.

75+ organisaties helpen groeien

Transparante en bewezen methode

Meer dan 10 jaar ervaring

Resultaat garantie

Vraag vrijblijvend een offerte aan ->


Vragen? Neem gerust contact op.

hallo@webleaders.nl

010 – 669 00 24


Ons SEO traject.

Wij werken in 4 fases naar meer groei en relevant verkeer naar jouw website.
Bekijk onze volledige methode.

Veelgestelde vragen.

SEO staat voor Search Engine Optimization, ofwel zoekmachine optimalisatie. Hierbij optimaliseer je de content op je pagina’s a.d.h.v. zoekwoorden die je doelgroep gebruikt. Door teksten, afbeeldingen en metadata van je website goed te optimaliseren, wordt een website beter gevonden binnen zoekmachines.  

SEO staat sterk in verband met relevantie. De relevantie van de content op een website of pagina is een belangrijke factor voor hoe zoekmachines de positie van jouw website bepalen. Als de content aansluit op jouw organisatie én als deze relevant is voor je bezoekers, ben je al goed bezig met SEO. Daarnaast zijn er nog meer factoren, zoals verwijzingen vanaf andere websites, die bijdragen aan het verhogen van je posities binnen Google. Op ons blog lees je er meer over.

Bij SEO (Search Engine Optimization) ligt de focus op zoekmachine marketing en het zorgen voor meer organisch verkeer naar je website. SEA (Search Engine Advertising) is het online adverteren binnen zoekmachines. Met SEA kan je adverteren op zoekwoorden waar jouw doelgroep naar zoekt.

Er is geen één goed antwoord op deze vraag. In principe is SEO namelijk gratis. Op internet zijn veel blogs, e-books en video’s te vinden waarmee je zelf veel kennis over SEO kan opdoen en zelf kan toepassen. Je kan SEO ook laten uitvoeren door een professioneel SEO bedrijf. Afhankelijk van jouw doelen wordt een plan opgesteld. Het uurtarief start vaak vanaf €75,-. Wil je exact weten hoeveel SEO voor jouw organisatie kost? Neem dan contact op met een SEO bedrijf.

 Neem vrijblijvend contact op

Wat is jouw uitdaging?

Weten waar jouw kansen liggen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.© Copyright 2011 – 2020 | Webleaders | Online marketing

Wij kijken uit naar onze kennismaking!

Binnen 24 uur nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen.

Je kan ons ook gelijk bellen op 📞 010-6690024